Ostoskori 0

Kysymyksiä

Alla yleisimpiä kysymyksiä Paljasjalkakengät.net-kauppaan liittyen.

Mikäli sinulla on muita kysymyksiä, ole yhteydessä: info@paljasjalkakengat.net – vastaamme mielellämme!

Kysymys: Miksi ostaa Paljasjalkakengät.netistä?
Vastaus:

  • Laatu – Tarjoamme vain parhaita tuotteita, jotka olemme itse todenneet erittäin laadukkaiksi ja joihin itse uskomme. Olemme testanneet lukemattomia tuotteita, joita emme ole päätyneet tarjoamaan, koska ne eivät ole täyttäneet vaatimuksiamme.
  • Helppous – Saat nopean postitoimituksen vain parissa kolmessa päivässä.
  • Palvelu – Lupaamme laadukkaan palvelun ja tyytyväisyystakuun. Emme yritä saada sinua ostamaan jotakin lyhytnäköisesti - emme suosittele tuotteita, jotka eivät täytä laatuvaatimuksiamme ja joita emme itse käyttäisi. Jos sinulla on mitään ongelmia tai et ole 100% tyytyväinen, vaihdamme tuotteen tai annamme rahasi takaisin.

K: Onko tämä kauppa turvallinen?
V: Kyllä! Verkkokaupassamme maksaminen on helppoa ja luotettavaa. Käytämme eri maksupalveluntarjoajia tarpeen ja tilanteen mukaan. Kaikki ovat alansa huippuja ja valittu käyttäjäkokemuksen ja turvallisuuden perusteella.

K: Voinko maksaa verkkopankkimaksulla?

V: Kyllä, valitse maksutavaksi Paytrail (aiempi Suomen Verkkomaksut), joka näkyy maksusivulla pinkkinä logona. Paytrail on suomalainen maksulaitos ja osa Nets-konsernia. Nets on Pohjoismaiden johtava maksuratkaisujen, tietopalvelujen ja digitaalisten turvaratkaisujen tarjoaja. Valitse maksutavaksi Paytrail, ja siirryt suorittamaan maksun Paytrailin palveluun. Voit maksaa palvelussa myös muilla luottokorteilla (Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Eurocard, Diners Club, JCB) sekä Paytrail-tilillä. Kun olet suorittanut maksun, seuraa linkkiä takaisin Paljasjalkakengat.net-sivustolle, jotta tilauksesi rekisteröityy.

K: Voinko maksaa pankkikortilla/debit-kortilla/luottokortilla?

V: Kyllä, käytämme myös palvelua nimeltä Stripe luottokorttimaksujen vastaanottamiseen. Me emme koskaan saa luottokorttitietojasi, eikä tietoja tallenneta minnekään - Stripe varmentaa kortin ja tekee siltä kertaveloituksen. Stripe täyttää tiukimman mahdollisen PCI Service Provider Level 1 -luottokorttimaksujen tietoturvasertifikaatin vaatimukset. (Lue lisää Stripen turvallisuusselvityksestä (englanniksi))  Stripea käyttävät yhteensä miljardeja euroja vuodessa prosessoivat yritykset pienyrityksistä isoihin Fortune 500 -yrityksiin, kuten Foursquare, Rackspace, Shopify, The Guardian, Twitter ja Virgin.

Tilaukset voi maksaa luottokortilla luotettavan ja turvallisen Paypal-maksuvälityspalvelun kautta. Et tarvitse Paypal-tunnusta maksamiseen, pelkkä luottokortti riittää. Paypal on sinulle turvallinen maksutapa. PayPal tarjoaa yhden parhaimmista järjestelmistä väärinkäytösten ehkäisyyn ja ostajien turvallisuuden ylläpitämiseen, eikä PayPal paljasta myyjien tai ostajien taloudellisia tietoja kolmansille osapuolille.

Voit myös maksaa debit- ja luottokorteilla Paytrailin kautta.

K: Käykö teillä Diners Club / American Express?

V: Kyllä, valitse maksutavaksi Paytrail ja valitse korttisi heidän palvelussaan.

K: Paljonko toimitus maksaa?
V: Normaali toimitusmaksumme alle 25 euron ostoksille on 4,90 euroa. Toisinaan erikoistarjouksena voi olla ilmainen toimitus kaikille tilauksille. Yli 25 euron ostoksille tarjoamme aina ilmaisen toimituksen!

K: Milloin saan tuotteeni?
V: Lähetämme tilauksesi mahdollisimman pian, normaalisti 24h sisällä tilauksesta (arkipäivisin). Saat tiedon kun tilaus on lähetetty. Postin kulusta riippuen saat tilauksen 2-3 päivässä.

K: Voinko muuttaa tai peruuttaa tilaukseni?
V: Ota meihin yhteyttä sähköpostitse info@paljasjalkakengat.net mahdollisimman pian niin katsotaan mitä voimme tehdä.

K: Voinko ostaa tuotteen lahjaksi?
V: Ilman muuta! Jätä viesti tilauksen yhteydessä mikäli kyseessä on lahjatilaus ja haluat sen toimitettavan suoraan saajalle (tai lähetä sähköpostia heti tilauksen jälkeen). Tällä hetkellä emme kuitenkaan pysty tarjoamaan lahjakäärepaketointia.